Cat esti copil mic primesti tot felul de intrebari aiurea una dintre ele : "Ce vrei să te faci când vei fi mare?"....intrebarea asta cred ca toata lumea a primito...si raspunsurile is cam la fel cand esti mic...ba vrei sa ajungi fotbalist , astronaut , soldat , cantaret , patron ( sef ) , manechin si altele...

Cand eram mic raspundeam la intrebarea asta simplu...vreau sa ma fac zidar si popa. Nu stiu de unde aveam aceasta idee dar bunicul meu imi spunea ca e o alegere exceptionala....in timpul saptamanii zidar iar samabata si duminica popa...Amin. Meseria asta de popa cred ca mi-ar placea...stai toata ziua si vorbesti la lume , mai o spovedanie ceva , o nunta , botez si gata.....oare nu are Biserica Ortodoxa un program de intership ceva sa incerc si eu sa fiu un popa.

In fine am mai crescut un pic si visul meu de a deveni zidar si popa sa cam dus...ajuns prin scoala generala si avand niste profesorii interesanti....am zis ca vreau sa devin profesor....Apoi am ajuns la liceu...si iarasi acel gand sa ma fac profesor. Dorinta de a ajunge profesor imi era alimentata de oamenii care incercau sa ma educe...profesorii gen : Ilioasa , Vulc , Chira...care parca faceau parte din alt invatamant..oamenii care chiar lucrau si nu doar ca lucrau..dar o faceau si cu pasiune...Pana la urma cred ca frica de a nu ajunge un profesor tip comunist m-a facut sa abandonez acest vis.

Tot prin timpul liceului am devenit pasionat de advertising ( publicitate nene ).....adica ce poate sa fie mai frumos decat sa lucrezi la o reclama si dupaia sa iti vezi toata ziua creatia la tv sau la un print ce e imprastiat prin tot orasul ( logic daca is bune ). Inca pasiunea pentru advertising nu a disparut si dorinta de a lucra intr-o agentie de publicitate sau chiar a detine o agentie de publicitate ( logic nu in Targu-Mures ca nu prea se mananca pe aicea advertising-ul ) ramane vie undeva in mine.

In ultima vreme incepe sa ma pasioneze HR-ul ( resurse umane ) desi la inceput habar nu aveam cu ce se mananca ( sau daca macar e comestibil ) acuma dupa cateva luni de cand am descoperit HR-ul ma aflu tot la inceput nu stiu cu ce se mananca dar stiu ca e comestibil si are chiar un gust bun.

Sper sa ajung prin viitorul apropriat sa am ceva tangente cu aceste 2 domenii :advertising si HR.Probabil ar fi o utopie daca as ajunge un popa care sa faca advertising si sa se ocupe si de parte de HR la biserica :)).

Cuvantul care nu imi da pace din intrebarea asta Ce vrei să te faci când vei fi mare? este cuvantul "mare".
Cand eram mic credeam ca pe la 30 de ani esti "mare" adica cam atunci ar trebui sa ai jobul ala la care vizezi....cand eram mic toti vroiau sa fie sef/patron pe la 30 de ani....acuma toata lumea vrea sa ajunga se-e-o in ceva multinationala chestii trestii....

Sper sa ajung "mare" cat mai repede.......

In ultima vreme adorm pe muzica lui : Janis Joplin , Bob Dylan sau Jimy Hendrix...deci pot sa servesc o portie calda de muzica buna :)






P.S: Maine de la ora 21 concert blues la Teatrul 74...unora le place blues-ul.....

0 oamenii si-au dat cu parerea:

Despre mine

Fotografia mea
Sometimes I pretend to be normal. But it gets boring. So I go back to being me :)

My to do list :

  • Watch Ronnie O'Sullivan playing snooker live
  • A walk trough Hyde Park
  • Go to a U2 concert
  • Visit Arlington
  • Visit UK
  • Play snooker
  • See one Wimbledon final live
  • Visit Tibet
  • Visit Africa
  • Have a husky
  • Learn how to play the piano
  • Learn how to play the guitar
  • Visit Auschwitz
  • Horse riding

Citesc cu placere:

Persoane interesate