Cica nu e bine sa ii urasti pe alti pentru ca is de alta culoare , natie , sex sau orientare politica...sau ce dracu au ei diferit.Pai nu e bine nici sa generalizezi...adica daca un caine te musca nu o sa te muste toti caini. Adica sa nu generalizez??
Pai lumea face asta de 2000 de ani....cand cativa germanii au facut sapun cateva milioane de evrei toata lumea..... german = nazist . Cand un grup de musulmanii au confundat WTC , Pentagonul cu pista de aterizare....toata lumea....musulman = terorist.
Acuma sa revin la chesti mai locale....daca un tigan fura asta nu inseamna ca toti fura. Pai sa imi bag eu ceva in natia lor ( care imi spune in fata sincer ca el nu are nimica cu tiganii e clar ca omul ala nu a avut niciodata probleme cu ei ) ori am eu norocu sa intalnesc tiganii care numa fura , bat.... ori is toti asa.
Eu sincer cred ca orice persoana de pe planeta asta afurista poate sa fie rasista sau e rasista...acuma ca nu o arata sau ca o arata asta e cu totu altceva.
Am ajuns sa cred ca e bine sa fi rasist.Acuma nu ceva gen KKK ( aia ce mai ard cateo cruce prin America ) sau un neo-nazist , skinhead.....dar e bine sa ai putina teama si sa nu crezi ca toti suntem buni si ne ajutam la bine si la rau si ca si in filmele alea cu final fericit.
In Romania chestia cu rasismul e cam aiurea....adica daca stiu un pic mai multa istorie despre al II-lea razboi mondial , sau stiu mai multe despre Hitler , Lenin decat un cretin tampit care stie doar ca astia erau dracu in persoana esti catalogat rasist.Logic nu port zvastica pe brat cica is interzise semnele fasciste ( apropo zvastica e si semn religios...in fine ) , nu is nici skinhead ( desi vine vara si se anunta temperaturi ridicate deci o schimbare de frizura ar fi utila ) probabil singurul lucru care poate sa ma dea de gol ar fi o mica insigna pe care o port cu mandrie si in caz ca nu esti fin cunoscator nu iti spune absolut nimica. Asadar nu prea seaman cu vreun neo-nazist ceva.....
Cand ma trezesc ziua in amiaza mare cu un tigan in balcon imi vine cam greu sa ma gandesc ca nu toti tiganii is la fel si ca nu trebuie sa ii ocolesc cu 100 de metri cand ii vad , sa imi doresc sa nu aiba puls , sau alte lucruri..... E si mai ciudat pentru ca daca ne luam dupa lege nu ai voie sa ii faci nimica daca vine la tine in casa....ca asa legea....daca scapi cutitu in el din greseala la puscarie cu tine....As fi si eu de acord cu o astfel de lege daca as fi unul din scarbele alea de parlamentari ce au o vila 2-3 tipi mai solizi langa ei tot timpu sa le sara in ajutor...dar cum nu sunt...imi pot baga linistit pula in aia care dau astfel de legii...in oamenii idioti care ii voteaza pe aia...si nu in ultimu rand in tiganii.
Acuma parca incep sa ii inteleg pe italienii si ura lor fata de tiganii.

5 oamenii si-au dat cu parerea:

da tare te-ai enervat! rasist sau nu, totusi ...

Si spirala de la ADN-ul meu e rasista mai nou...

Ce mah? Ai spirala? Vezi sa n-auda rromii ca vin in vizita :))

pacat, your a smart boy :(

Nenea/tanti anonim(a)....ii pacat ca is rasist?? Ii pacat ca am zis ca is rasist?? E pacat ca ai aflat tu ?? Am atatea pacate...incat cred ca asta e cel mai mic....

E pacat ca nu te semnezi mai stiam si eu cu cine vorbesc... :P

Despre mine

Fotografia mea
Sometimes I pretend to be normal. But it gets boring. So I go back to being me :)

My to do list :

  • Watch Ronnie O'Sullivan playing snooker live
  • A walk trough Hyde Park
  • Go to a U2 concert
  • Visit Arlington
  • Visit UK
  • Play snooker
  • See one Wimbledon final live
  • Visit Tibet
  • Visit Africa
  • Have a husky
  • Learn how to play the piano
  • Learn how to play the guitar
  • Visit Auschwitz
  • Horse riding

Citesc cu placere:

Persoane interesate