In ultima vreme is tot mai preocupat de reclame si toate cele. Mai jos aicea am pus cateva reclame din cea mai buna campanie Vodafone ever dupa parerea mea. Cred ca vorbele : "Tema la mate sau ce ?? " si " Pe foaie sau pe masina" vor face ceva furori vara asta. Dumnezeu sa binecuvanteze agentiile de publicitate care au idei geniale si companiile carora nu le e frica sa mearga pe directia asta.....nu de alta dar e nevoie de reclame geniale. Cam atat de la mine.....vizionare placuta...

P.S. : am Vodafone :P

P.S. 2 : Si vreau sa fac tema la mate cu Cristina.....










Fara

Nu am chef de tine.
Nu am chef de zambetul tau.
Nu am chef de simpatia ta.
Nu am chef de vorbele tale.
Nu am chef de glumele tale.
Nu am chef de problemele tale.
Nu am chef de mofturile tale.
Nu am chef de raspunsurile tale.
Nu am chef de intrebarile tale.
Nu am chef de minciunile tale.
Nu am chef de scuzele tale.
Nu am chef de gelozia ta.
Nu am chef de acuzatile tale.
Nu am chef de mesajele tale.
Nu am chef de tine si gata.
Partea buna este ca te pot ignora zile in sir chiar saptamanii , pot sa trec pe langa tine fara sa schitez un gest un zambet.
Partea proasta doare....doare al dracului de tare.

Nu am chef de mine.
Nu am chef de gandurile mele.
Nu am chef de glumele mele.
Nu am chef de ideile mele.
Nu am chef de prietenii mei.
Nu am chef de cuvintele mele.
Nu am chef de raspunsurile mele.
Nu am chef de familia mea.
Nu am chef de amintirile mele.
Nu am chef de mancarea mea preferata.
Nu am chef de muzica mea preferata.
Nu am chef de plimbare.
Nu am chef de citit.
Nu am chef de casa mea.
Nu am chef de mine.
O voce imi spune culcate esti obosit.
Nu am chef de visele mele.
Nu am chef de cosmarul meu.
Nu am chef de raspunsul acela.
Nu am chef de mine.
Dar cum sa scap de mine.
Nu mai am chef sa scriu
GATA.

Companie + ceva agentie de publicitate cu creativitate + oamenii + muzica + Pink =



Va prezint aicea un studiu de caz facut de je ( dupa o intamplare reala ) :

Fata bruneta cam 1.80 m destul de frumoasa , imbracata lejer , o imitatie de geanta Gucci ceva in mana cu niste ochelari mari de soare se plimba lejer pe bulevard. Se aproprie o masina ( Dacie Solenza sau Super Nova ) cu o dara lunga de fum in spate , o vopsea alba amestecata cu petele de noroi. Se aproprie masina si o claxoneaza pe tipa bruneta.Tipa isi vede in continuare linistita de drum.

Eu is mai prost asa un pic si nu pricep ce Dumnezeu se asteapta nenea sofer sa se intample atunci cand claxoneaza dupa o tipa. Am gasit urmatoarele variante :

1.Tipa isi vede linistita de drum si e bucuroasa ca cineva o considera atractiva.

2. Tipa stie ca e atractiva si zambeste ironic catre labagiu care tocmai a claxonato.

3. Tipa scoate repede din gentuta ei Gucci o agenda si noteaza numarul de inmatriculare , apoi merge la Politie cere adresa corespunzatoare numarului de inmatriculare si merge la tip acasa.

Care ma ajuta sa dezleg misterul acesta cu claxonatu dupa fete promit sa ii ofer o recompensa!

Zile alea tot am in cap idea sa fac un spoof pana sa apuc sa fac eu unu ma amuz cu altele.......




Mai ca imi vine sa adopt un oeeeeennnnngeeeeeeeeeeeee dar nu orice oeeennngeeeeeeee ci.......



O chestie misto pacat ca AIESEC Targu-Mures a ratato deja ma vedeam adoptat de Leo Burnett......eeee imi dau 2 palme ma gandesc un pic si imi revin...........la anu si la multi ani.......

Aaaaaaaaa si sa nu uit de www.adoptaunong.ro

"Un dervis sufit care calatorise multi ani prin desert ajunse intr-un sfarsit la o oaza de civilizatie un sat care se numea Sandy Hills.
Cautand o gazda a fost indrumat catre proprietatea bogatului Shakir al carui nume inseamna " Cel ca ii multumeste mereu Domnului". Bogatia lui Shakir o intrecea chiar si pe cea a lui Haddad vecinul sau.
Dupa ce a fost mai multe zile musafirul lui Shakir derviful si-a luat ramas bun si i-a multumit gazdei spunand "Slava Domnului ca sunteti bogat".
"Dar dervisule " raspunse Shakir , "nu te lasa pacalit de aparente pentru ca si acestea sunt trecatoare."
Tot calatorind prin lume in lung si in lat dervisul se intreba mereu care era sensul ultimei fraze spuse de gazda.Peste cinci ani reveni in Sandy Hills dar casa si ferma lui Shakir disparusera.Localnicii l-au indrumat pe dervis catre casa lui Haddad vecinul celui dantai. "Ce s-a intamplat? " intreba dervisul cand il vazu pe Shakir in zdrente.
"Ferma mea a fost distrusa de o inundatie , iar ferma lui Haddad a scapat.Haddad s-a milostivit de mine si acum sunt servitorul lui dar si acest lucru este trecator..."
Dupa ce a mai calatorit cativa ani dervisul s-a intors si l-a gasit pe Shakir imbracat in haine scumpe , primindu-l la intrarea in ferma lui Haddad. "Haddad a murit acuma cativa ani si neavand nici un mostenitor mi-a lasat mie averea lui. Dar si acest lucru este trecator...."
Intr-o zi dervisul a auzit ca Shakir a murit.Intorcandu-se la Sandy Hills pentru a vizita mormantul lui Shakir , dervisul a gasit scris pe piatra lui de mormant "Si acest lucru este trecator"
Si chiar asa a fost pentru ca peste catva timp dervisul castiga un concurs initiat de rege.Acesta dorise sa i se aduca un lucru care sa il faca trist cand eera prea fericit si vesel cand era trist.
Dervisul ii aduse regelui un inel in interiorul caruia erau gravate cuvintele "Si acest lucru este trecator". "



Spotul este realizat de agenţia Giovanni Draft FCB, pentru Sky HDTV, un device de high definition, care face imaginile de la tv atât de clare, de parcă s-ar fi petrecut aievea.

Oricum dupa asta ar merge foarte bine un spoof ( parodie dupa o reclama ).....se baga careva ??

Opa........


De fiecare data cand e ziua de nastere la careva apar ca ciupercile dupa ploaie statusuri gen : la multi ani bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla , commenturi pe hi5 , facebook si ce dracu mai exista. Hai ca e misto sa primesti tone de mesaje cu la multi ani cui dracu nu ii place sa stie ca are 2713862187361 de prietenii carora le pasa ca azi e ziua ta......pai mie nu imi place.Din aia 2752136512731 cel putin 10 ma urasc ( sau eu ii urasc ) dar totusi imi zic urarea asta in speranta ca o sa fie mai bine.....123213123 au vazut pe hi5 , facebook ca azi e ziua mea si se conformeaza doar nu pierd doar 4-5 secunde din viata....234 au vazut la status la unu si baga si ei...ca asa mai vorbesc si eu cu ei si na......14 trimit SMS-uri ( asta deja apreciez ) 10 ma suna ( asta deja e ceva.... ) si 3 iti zic personal fata in fata..... Numerele astea is puse asa de la mine nu e nimic real......In fine sa revenim la partea cu la multi ani....acuma in zilele noastre nu se mai zice doar simplu la multi ani. Acum esti un fraier si jumatate daca nu zici ceva misto ( misto= copy-paste de pe gugal )trebuie sa fie ceva gen : la multi ani bani cu gramada casa cu piscina si vreo masina....3 pizde sa te inconjoare bla bla bla bla bla bla . Si logic daca faci un cadou trebuie sa fie ceva iesit din comun adica ce mai tu esti fraier ce cadou simbolic ce cacat imi aduci tu....bratara sau lant de aur , ceas ce imi arata si cand is beat ora exacta ,si alte fleacuri...Oricum scapi usor daca sarbatoritul e un baiat....dar daca e o tanti atunci......Dumnezeu cu mila.....umbli tot orasu ca nu ii place culoarea aia , ca deja are asa ceva ca nu stiu ce......alooooooo e un cadou ce dracu.....
Si acuma asa de final in caz ca e nascut careva azi : LA MULTI ANI....LUMINA IMI DORESC SA FIU DE TINE.

Despre mine

Fotografia mea
Sometimes I pretend to be normal. But it gets boring. So I go back to being me :)

My to do list :

  • Watch Ronnie O'Sullivan playing snooker live
  • A walk trough Hyde Park
  • Go to a U2 concert
  • Visit Arlington
  • Visit UK
  • Play snooker
  • See one Wimbledon final live
  • Visit Tibet
  • Visit Africa
  • Have a husky
  • Learn how to play the piano
  • Learn how to play the guitar
  • Visit Auschwitz
  • Horse riding

Citesc cu placere:

Persoane interesate