Ahhhh e Pastele...sarbatoare mare chestii tresti...o perioada in care ies la suprafata tot felul de lingusitorii.....Dumnezeu are cei mai multi lingusitori cred....De Paste pe toti ii loveste in cap gandul ca trebuie sa fie un bun crestin...nu conteaza ca 365 de zile pe an is orice inafara de un bun crestin de Paste si Craciun trebuie sa fim mai catolici decat Papa. Cica nu poti sa imi bat joc de Dumnezeu si Iisus in ziua asta....alooooo frana alti isi bat joc tot anu.....crezi ca ii pasa la Dumnezeu daca azi stau cuminte si maine sau poimaine pacatuiesc ??? Crezi ca ii pasa ca tu iti faci o cruce cand treci pe langa biserica si dupa 50 de metri zici "in pula mea ce zi aiurea am....sau de ce dracu nu vine asta odata" ?? Iti zic eu NU ii pasa...dar fiecare trebuie sa pupam in cur pe cineva si cativa aleg sa il pupe chiar pe Dumnezeu.......poate ajung in Rai asa....Ce rost are sa ma duc la biserica in seara asta...sa vad si sa aud tot felul de specimene..discutand meciurile de fotbal sau holbanduse dupa vreo tipa imbracata de parca e concurs de frumusete??Sau sa ma intalnesc cu oamenii pe care nu i-am mai vazut de mult si sa incepem sa povestim fiecare ce am mai facut....la dracu prefer sa stau acasa sa debitez aicea in liniste.Dar nu doar de Paste sau Craciun e asa....1 decembrie....de ziua nationala unu mai patriot ca altu...poza la avatar cu steagul Romaniei , un status patriotic mers in centru la parada militara.....si din nou timp de 365 de zile nu da 2 banii pe tara......dar de 1 decembrie parca toti suntem mandrii ca suntem romanii....Cati din cei cu statusuri patriotice si alte vrajeli ati fost la inmormantarea soldatului ucis in Afganistan??
Aaaaaa era sa uit de toate mailurile pe care le-am primit de Paste....va raspund acuma la ele FUCK OFF.....daca crede careva...ca un mail trimis la 625372513712 de persoane sau un mass tampit pe mess cu Paste fericit sau ceva luat de pe gugal si trimis apoi la toata lista face pe cineva mai fericit atunci ala e cel mai mare idiot......Vrei sa zici cuiva Paste Fericit sau ceva de genu...zi doar la persoana aia nu trebuie sa spui la toata lista...doar ca asa e frumos sa se simta bagati si alte persoane in seama....Iti ia chiar asa mult timp sa zici la 10-50 de persoane un Paste fericit si bla bla bla personal ??
Sarbatori fericite la : Maria , Ana , Claudia , Mary , Roxana , Cristi ,Cristiana , Robert , Radu , Adi , Vlad , Cristi , Aditza , Ana , Florina , Nimrod , Diana , Raluca , Liviu , Marius , Jacko , Reka , Claudiu , Romeo , Tamas , Tyna , Dorin , Adela , Antonia , Cosmin , Andrei .Bineinteles ca trimit asta personal si nu un mass ca alti...doar sa termin aicea de debitat.....Cateva nume se pot pune x2 sau x3 ( acuma nu va ganditi neaparat la prima persoana care va vine in minte cand vedeti un nume sau altu ) Nu apari prin lista asta?? Nu imi fac griji oricum ai primit deja vreo 5-6 mailuri sau mesaje cu Paste Fericit...ce rost ar mai avea sa primesti inca unul de la mine ?? Poate nici macar nu te plac....
Ahhhh ce ar fi un post despre Paste fara o poza cu un iepuras......


1 oamenii si-au dat cu parerea:

betzivii is printre cei mai "adanci" oameni si asta pentru ca reflecta involuntar o gramada de scenarii despre viata. E inertia gandirii alcolizate care se dezvolta si nu poate fi infranata.
Departe de mine gandul sa iti aduc vreun repros ci doar sesizam o asemanare intre felul nostru de a gandi.

lasa parul mai scurt si imaginatia mai afro!

si eu la randul meu!

Despre mine

Fotografia mea
Sometimes I pretend to be normal. But it gets boring. So I go back to being me :)

My to do list :

  • Watch Ronnie O'Sullivan playing snooker live
  • A walk trough Hyde Park
  • Go to a U2 concert
  • Visit Arlington
  • Visit UK
  • Play snooker
  • See one Wimbledon final live
  • Visit Tibet
  • Visit Africa
  • Have a husky
  • Learn how to play the piano
  • Learn how to play the guitar
  • Visit Auschwitz
  • Horse riding

Citesc cu placere:

Persoane interesate