Uhhhhhh abia ajuns acasa de la Cluj incerc sa pun gandurile pe foaie pardon pe chestia aia numita blog...

Poate ar trebui sa scriu sub forma de poveste pe capitole dar parca nu suna bine......dar oricum mie imi place tot ce nu suna bine ( se exclude cultura din troleu pricepeti mai tarziu ).

Nota autorului

Daca se simte careva il rog frumos sa nu inceapa sa ma bazaie pe mine....asta e poate nu ma refer la tine sau poate tu esti personajul principal cine stie........
Aaaaaaa s-ar putea sa fie si exagerari , nume modificate si chestii dinastea pt a proteja unele persoane.

Capitolul I : Plecarea

A fost odata ca niciodata un grup de oameni care doreau sa ajunga la TTI ( train the idiots - sper ca pricepi ca e o gluma inainte sa urli pe mess.....CLAR?? ) si oamenii nostri au hotarat sa mearga cu autobuzul pana in Cluj la TTI. Si totul era parca prea frumos si trebuia sa se intample ceva si un omulet din grup a hotarat sa intarzie.....intr-un final grup vesel de oamenii a reusit sa plece spre Cluj.......A urmat o lunga calatorie pe drumuri pitoresti si grupuletul era tare vesel si voios si asteptau cu nerabdare sa ajunga in Cluj.
Acuma autorul e cam plictisit si sare peste gropile din drum si bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla.

Capitolul II : Am ajuns ce dracu facem ???

Si dupa un drum cam de 3 ore ajunge grupul nostru in marele Cluj....trafic , oamenii , aglomeratie....si cum era grupul nostru un pic obosit ( se stie ca atunci cand oamenii is obositi nu prea gandesc bine ) au hotarat sa se desparta fiecare mergand in alta directie cu speranta ca se vor reintalni odata.....

Capitolul III : Frizeria vikingilor.

Doi omuleti din grupul nostru vesel C si V au hotarat sa mearga la Casa Vikingilor pentru a se odihni....si pt a astepta restul grupului.
Restul grupului cu exceptia lui A au sosit cu o intarziere destul de mare doar erau fete. Restul grupului ( C B C A ) erau infometate si au dorit sa guste din mancarea vikingilor lucru care il vor regreta mai tarziu.
Comanda micul nostru grup ceva de ale guri si asteapta cu nerabdare venirea mesei......primesc toti ( 3 oamenii ) mancare si incep sa manance......dar totusi parca ceva era rece......supa de pui a lui B......care repede face o reclamatie catre nenea ospatar acesta executand imediat ordinul de a incalzi supa lui B........B era vesela ca isi manca supa calda......pana cand blestemul lui Odin sau mai bine zis parul lui Odin o loveste.....un fir de par suspect apare in farfuria lui B aceasta incearca sa convinga grupul ca este parul ei dar fara reusita si glumele incep sa apara pe seama lui B si a firului de par......

Capitolul IV : Inspre barlog.

Grupul nostru isi termina treaba la Frizeria Vikingilor si hotaraste sa se desparta din nou.....din nou C si V sunt singuri pe drum indreptandu-se spre barlog....restul grupului se retrage incetisor in Hasdeu pentru a se odihni dupa o zi asa lunga.

Capitolul V : In barlog.

C si V reusesc cumva sa ajunga in barlog fiind intampinati de catre : C L E si inca o persoana la care nu i-am retinut numele.......scuze....... C si V raman impresionati de barlogul celor din Cluj si se intrebau ei noi de ce nu avem asa si isi pun ei in cap sa transforme si barlogul din orasul natal in unul mai frumos mai ordonat. Dupa un timp apare C un alt membru al grupului vesel care ratacea pe alte drumuri se discuta un pic se mananca....... si se decide ca fiecare sa plece inspre casa lui. C si V sunt luati in primire de I si pornesc toti 3 in drum spre casa.......Pe o ninsoare si un frig cei 3 incep marsul prin Cluj pana la statia de trolebuz.

Capitolul VI : N-ai cu cine domne. Niste taranii!!! sau Cultara din troleu.

C , V si I se hotarasc sa mearga cu un troleu fiind prea obositi pt a merge pe jos. O experienta pe care au savurato din plin.....distractia fiind asigurata de 5 baietii de cartier cu un strop de sange in alcool si un telefon mobil ( probabil Nokia doar de aia au fabricuta acolo ) si ceva melodii de a lu Guta ( am scris cu litera mare sa nu se considere lipsa de respect ) . O prima impresie total aiurea pentru un oras ca si Clujul dar vorba aia orice padure are uscaciunile ei. Intr-un oras cu atata cultura fix un grup de neo-manelisti-betivi au trebuit sa vada C si V .

Cu restul povesti promit sa revin maine ca de aicea treaba se complica un pic.........pana atunci bafta.

2 oamenii si-au dat cu parerea:

cand am vazut cate capitole are nu credeam ca il voi termina de cetit...
dar am ajuns la final slava cerului!
mi-ai captat atentia...si pateul? :))

Stai ca inca nu ai ajuns la final.......mai sunt capitole doar ca momentan nu am timp sa le scriu....si pateul....pai pateul a devenit un simbol la fel ca Statuia Libertati...

Despre mine

Fotografia mea
Sometimes I pretend to be normal. But it gets boring. So I go back to being me :)

My to do list :

  • Watch Ronnie O'Sullivan playing snooker live
  • A walk trough Hyde Park
  • Go to a U2 concert
  • Visit Arlington
  • Visit UK
  • Play snooker
  • See one Wimbledon final live
  • Visit Tibet
  • Visit Africa
  • Have a husky
  • Learn how to play the piano
  • Learn how to play the guitar
  • Visit Auschwitz
  • Horse riding

Citesc cu placere:

Persoane interesate