Astazi am descoperit o alta tara in interiorul Romaniei.Cum?? Simplu am fost cu bunicul meu la un concert simfonic. O experienta unica am descoperit oamenii care nu injura si scuipa seminte , copii care vin din placere si probabil habar nu au ce e aia manea si bla bla care nu e emo si nu au telefoane de 72163562537 de euro si freze intergalactice care nu pun accentul pe toale si pe masina lu mamica luata din garaj fara sa stie ea.

Acuma sa vorbim un pic si de muzica ca asa e frumos.....prima data eram WTF nici macar nu e sala plina ( era primul meu concert simfonic ) asta inseamna ca muzica e slaba ?? Eiiii spre bucuria mea nu a fost deloc asa.....chiar daca sala nu a fost plina muzica a fost exceptionala.
S-a inceput frumos cu 3 Dansuri grecesti si aveam senzatia ca sunt in filmul Troia parca asteptam de undeva sa sara Ahile si sa imparta pumni in stanga si in dreapta....eram pur si simplu uluit de ce loc magic se afla in Targu Mures si eu am aflat de el abia la 19 ani.
Apoi a urmat un concert pentru pian si orchestra....la pian fiind Giorgos Konstantinou fiind dirijat de catre maestrul Romeo Rimbu.....muzica exceptionala din nou pasiunea pe care o punea Giorgos atunci cand atingea clapele pianului mimica cum i se schimba eram din nou uluit....Muzica aducea un pic a Tom&Jerry dar era absolut superba. La finalul acestei parti lumea a inceput sa il aplaude pe Giorgos au fost cred ca 2 minute bune de aplauze...apoi Giorgos iese de pe scena si toata sala incepe sa aplaude tam-tam tam-tam tam-tam Giorgos reintra inapoi pe scena facand o plecaciune catre public acest ritual se repeta cam de 3 ori terminandu-se cu un ropot de aplauze. Eram absolut fascinat.....fara cuvinte........A urmat o scurt pauza.....Si ultima parte a fost Simfonia nr 4 in fa minor de Ceaikovski......din nou orchestra a interpretat magistral publicul multumind la final intr-un cor de aplauze.

Pe langa toate cele enumerate mai sus azi am vazut o fiinta care mi-a dat viata peste cap....nu ii stiu numele mai bine zis nu stiu absolut nimica despre ea doar ca , canta foarte bine la violoncel. Din prima secunda cand am zarito am ramas hipnotizat de ea......o rochie lunga neagra un par blond lung...un gat superb care atragea cred ca toate privirile sau cel putin privirea mea fara sa aiba vreun diamant atarnat de el sau un tatuaj.....eram pur si simplu fermecat de aceasta fiinta ( zic fiinta pentru ca inca mi se pare ireal ) . Am avut norocul sa stau in al 6 rand fix in fata ei...si am putut sa ma bucur de fiecare zambet pe care il arunca in sala....am putut sa ma bucur de ochi ei.....sa ii observ degetele lungi cum ciupesc corzile violoncelului.....sa ii admir gatul lung....parul care ii cadea pe o parte.....parca era un vis o fata morgana.....In pauza am avut sansa sa ii admir simplitatea cand a trecut pe langa mine in drum spre baie....nici o urma de machiaj si totusi o frumusete cum rar am mai vazut....un zambet impecabil pe care il arata tuturor.

Au fost 2 ore in care am uitat de orice problema , am uitat de aiesec de toate grijile si chestile ce trebuiau facute , am uitat ca sunt in Romania......am fost parca in alta lume o lume de vis.

Partea buna e ca in orice marti sau joi pot sa ma duc in acea lume de vis fara sa am nevoie de visa.
Acum ma culc cu gandul la EA si la acea tara de vis si la urmatoarea mea vizita in acea tara.

2 oamenii si-au dat cu parerea:

Ai un stil simplu si frumos de a descrie lucrurile... In ceea ce priveste fata morgana MAaaaa copil, ma bucur ca exista fiinte care sa iti inspira sentimente de genu si ma bucur, de asemenea ca esti capabil sa vezi in simplitate, in lipsa de machiaj, in talent si daruire frumusetea.

N-ai vazut Concertul de Muzica din Filme. Ti-l recomand cu caldura... Cel mai frumos dintre toate... Stai cu ochii pe afise, pentru ca aceasta-i perioada cand are loc... sfarsitul lui martie, inceputul lui Aprilie... Multe alte revelatii de genu` la concertele simfonice...

Despre mine

Fotografia mea
Sometimes I pretend to be normal. But it gets boring. So I go back to being me :)

My to do list :

  • Watch Ronnie O'Sullivan playing snooker live
  • A walk trough Hyde Park
  • Go to a U2 concert
  • Visit Arlington
  • Visit UK
  • Play snooker
  • See one Wimbledon final live
  • Visit Tibet
  • Visit Africa
  • Have a husky
  • Learn how to play the piano
  • Learn how to play the guitar
  • Visit Auschwitz
  • Horse riding

Citesc cu placere:

Persoane interesate