Am promis ca revin cu un nou post despre campania publicitara a celor de la BRD si poc apare acuma....am avut si eu saptamana trecuta sa ma mai uit peste reclame , printuri si ce mai tine de publicitate apropo gasiti tot ce vreti pe www.iqads.ro .

BRD-ul cred ca e singura banca din Romania care are ceva reprezentati adica nu Zana Maseluta ce cade prin tavan...sau tipu ce iti aduce ursuletul si inelul..... are 3 personalitati puternice ( Nadia , Hagi si Nastase ) pe care stiu cum sa le foloseasca... Mai ca imi vine sa ma duc sa imi fac un card ceva un cont dupa ce am vizionat reclamele astea cateva minute daca nu ore in sir....







Mie cel putin imi plac cum is facute....si ideea pe care merge BRD-ul sper sa la vad si premiate pe la vreun festival ceva....

Ahhhhhhhhhhh liniste....liniste sufleteasca ca vecinul meu are o pasiune ciudata sa foloseasca bormasina noaptea......
Si cum stateam azi asa un pic plictisit am decis sa mai deschid o carte sa mai citesc si eu cate ceva ca cica te educa.....Si cum citeam asa dau peste 2 citate sau pasaje ce is ele care mi-au atras atentia :

Primu :


Cand semenului meu ii ia mult timp sa faca ceva,este incet.
Cand imi ia mie mult timp,sunt meticulous.
Cand semenul meu nu face,este lenes.
Cand eu nu fac,sunt ocupat.
Cand semenul meu face ceva fara sa I se fi spus,si`a depasit atributiile.
Cand eu fac acelasi lucru,se numeste initiativa.
Cand semenul meu nu tine seama de o regula de buna purtare,este necioplit.
Cand eu nesocotesc cateva reguli,sunt original.
Cand semenul meu se face placut sefului,este lingusitor.
Cand eu ma fac placut sefului,este vorba de cooperare.
Cand semenul meu se opreste,inseamna ca ia o pauza.
Cand eu ma opresc,este doar o rasplata pentru munca grea.

Si al doilea :

Seful ii conduce pe oameni,conducatorul ii antreneaza.
Seful se bazeaza pe autoritate,conducatorul pe bunavointa.
Seful spune “EU”,conducatorul spune “NOI”.
Seful fixeaza pedepse pentru esecuri,conducatorul repara esecurile.
Seful stie cum trebuie facut,conducatorul arata cum trebuie facut.
Seful spune “Du-te!”,conducatorul “Hai sa mergem!”


Si acuma am plecat spre o plimbare nocturna ca asa e frumos....poate cand revin se termina concertul de bormasina si pot sa imi vad linistit de activitatile mele.....
Ahhhh si promit sa revin si cu un post in noaptea asta despre noua campanie BRD.....care mie cel putin imi place destul de mult.

O seara placuta in continuare sau o zi placuta sau o viata placuta care cum vreti.

Ora 11:46 si ma apuca pe mine sa scriu pe blog.....foarte bine......Cu o stare de oboseala atat fizica cat si psihica incep aicea un nou post........
Saptamana asta ce urmeaza sa se termine cam peste 13 minute a fost probabil cea mai naspa dar si cea mai tare saptamana ever. Nu am chef acuma sa ma apuc cu partea naspa pentru ca incerc sa o uit cat mai repede....In schimb am sa vorbesc despre partea buna a saptamanii adica de la ziua de joi incoace.
Am inceput ziua de joi complet relaxat....toti Nazguli fiind plecati...fara telefoane fara mailuri...absolut nimica......seara am reusit sa ma duc la inca un concert simfonic si sa uit complet de absolut orice problema....Vineri am reusit sa fac si putina miscare un baschet asa de dezmortire.....am avut timp si pentru mine , familie si alte persoane care le-am cam neglijat in ultima vreme. Sambata o zi absolut superba cu un somn pana la ora 12 un record in ultimul timp......Am avut grija sa particip si la Earth Hour si ceea ce trebuia sa fie o plimbare nocturna de o ora sa transformat in cele mai bune 2 ore si 10 minute din viata si aicea trebuie sa multumesc unei singure persoane deci MULTUMESC :). Chiar aveam nevoie de o persoana cu o minte clara "necorupta" care sa imi dea cateva sfaturi si e ciudat cum in incercarea mea de a ma apropria de unele persoane ajung sa neglijez oamenii care imi sunt aproape.Ziua de duminica din nou o zi reusita....am reusit sa lenevesc aprope toata ziua , am putut sa ii spun mamei la multi ani sa petrec putin timp si cu ea si apoi din nou baschet si acuma la final de zi resimt efectele secundare ale baschetului. Dar tot ce e frumos trebuie sa se si termine....asaca revin din nou in "mocirla".
Asa in incheiere cred ca as putea caracteriza saptamana asta prin 2 melodii :
pentru prima parte a saptamanii



Iar pentru a 2 parte a saptamanii :



Acuma observ ca nu am un titlu pentru acest post...la naiba....brb sa fac rost de unu.....

Dupa faza asta sa mai indrazneasca careva sa zica ca romanii nu sunt ecologisti adica sa stai la mare la plaja si sa nu folosesti apa sa te uzi un pic.....pai asta e respect maxim pentru Mama Natura.....Captain Planet ar fi mandru de noi.Probabil tanti din clipul de mai jos foloseste Jack Daniels pentru a isi da jos oja de pe unghii........doar acetona aia e toxica si polueaza....probabil de Earth Hour vor fii asa patrunsi incat vor inchide si aparatele ce ii ajuta pe bolnavii sa respire in spitale....sa fim si noi in trend.....Sunt mai mult ca sigur ca acea familie are panouri dinalea solare , isi recicleaza si hartia igienica de vreo 2-3 ori adica e pacat sa nu o folosesti pe ambele partii. Eco familia e asa pornita impotriva poluari incat au hotarat sa nu dea vreo 2-3 lei pt un sutien pt fica lor sa isi ascunda si ea bubele alea undeva.....doar sutienul nu e facut din materiale biodegradabile si ramane vreo 100 de anii dupaia pe Pamant.Cu siguranta maine pardon azi la 20:20 capul eco-familie va merge si va taia cablu ce alimenteaza cu curent tot cartierul pentru a convinge cat mai multi oamenii sa fie eco.
Deci ne vedem in bezna fie ca suntem din aceasi retea fie ca nu.......doar unii traiesc intr-o bezna completa.



Calm nu trebuie sa mergeti la biserica , nu trebuie sa va ziceti ultima rugaciune....Apocalipsa nu vine inca.....sper.....A venit doar Iisus sa faca o poza........
Printul de mai sus e o reclama la Samsung....si e facut de agentia FP7 din Doha Qatar.....probabil daca faceau ceva europenii sau americani vreun print cu Mahomed sau Allah facand niste poze la ceva camile prin desert ne trezeam cu un Jihad....dar asa e liniste pana vede Papa de la Roma printul si se fac iarasi cruciade......Noi sa fim sanatosi.
Dar arabii astia stiu ca Iisus nu atrage pe toata lumea si nu are prindere la toti si s-au gandit ei ca pentru tineret mai bine prinde o tanti.....adica esti mai atent la poza nu??



Uhhhhhh abia ajuns acasa de la Cluj incerc sa pun gandurile pe foaie pardon pe chestia aia numita blog...

Poate ar trebui sa scriu sub forma de poveste pe capitole dar parca nu suna bine......dar oricum mie imi place tot ce nu suna bine ( se exclude cultura din troleu pricepeti mai tarziu ).

Nota autorului

Daca se simte careva il rog frumos sa nu inceapa sa ma bazaie pe mine....asta e poate nu ma refer la tine sau poate tu esti personajul principal cine stie........
Aaaaaaa s-ar putea sa fie si exagerari , nume modificate si chestii dinastea pt a proteja unele persoane.

Capitolul I : Plecarea

A fost odata ca niciodata un grup de oameni care doreau sa ajunga la TTI ( train the idiots - sper ca pricepi ca e o gluma inainte sa urli pe mess.....CLAR?? ) si oamenii nostri au hotarat sa mearga cu autobuzul pana in Cluj la TTI. Si totul era parca prea frumos si trebuia sa se intample ceva si un omulet din grup a hotarat sa intarzie.....intr-un final grup vesel de oamenii a reusit sa plece spre Cluj.......A urmat o lunga calatorie pe drumuri pitoresti si grupuletul era tare vesel si voios si asteptau cu nerabdare sa ajunga in Cluj.
Acuma autorul e cam plictisit si sare peste gropile din drum si bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla.

Capitolul II : Am ajuns ce dracu facem ???

Si dupa un drum cam de 3 ore ajunge grupul nostru in marele Cluj....trafic , oamenii , aglomeratie....si cum era grupul nostru un pic obosit ( se stie ca atunci cand oamenii is obositi nu prea gandesc bine ) au hotarat sa se desparta fiecare mergand in alta directie cu speranta ca se vor reintalni odata.....

Capitolul III : Frizeria vikingilor.

Doi omuleti din grupul nostru vesel C si V au hotarat sa mearga la Casa Vikingilor pentru a se odihni....si pt a astepta restul grupului.
Restul grupului cu exceptia lui A au sosit cu o intarziere destul de mare doar erau fete. Restul grupului ( C B C A ) erau infometate si au dorit sa guste din mancarea vikingilor lucru care il vor regreta mai tarziu.
Comanda micul nostru grup ceva de ale guri si asteapta cu nerabdare venirea mesei......primesc toti ( 3 oamenii ) mancare si incep sa manance......dar totusi parca ceva era rece......supa de pui a lui B......care repede face o reclamatie catre nenea ospatar acesta executand imediat ordinul de a incalzi supa lui B........B era vesela ca isi manca supa calda......pana cand blestemul lui Odin sau mai bine zis parul lui Odin o loveste.....un fir de par suspect apare in farfuria lui B aceasta incearca sa convinga grupul ca este parul ei dar fara reusita si glumele incep sa apara pe seama lui B si a firului de par......

Capitolul IV : Inspre barlog.

Grupul nostru isi termina treaba la Frizeria Vikingilor si hotaraste sa se desparta din nou.....din nou C si V sunt singuri pe drum indreptandu-se spre barlog....restul grupului se retrage incetisor in Hasdeu pentru a se odihni dupa o zi asa lunga.

Capitolul V : In barlog.

C si V reusesc cumva sa ajunga in barlog fiind intampinati de catre : C L E si inca o persoana la care nu i-am retinut numele.......scuze....... C si V raman impresionati de barlogul celor din Cluj si se intrebau ei noi de ce nu avem asa si isi pun ei in cap sa transforme si barlogul din orasul natal in unul mai frumos mai ordonat. Dupa un timp apare C un alt membru al grupului vesel care ratacea pe alte drumuri se discuta un pic se mananca....... si se decide ca fiecare sa plece inspre casa lui. C si V sunt luati in primire de I si pornesc toti 3 in drum spre casa.......Pe o ninsoare si un frig cei 3 incep marsul prin Cluj pana la statia de trolebuz.

Capitolul VI : N-ai cu cine domne. Niste taranii!!! sau Cultara din troleu.

C , V si I se hotarasc sa mearga cu un troleu fiind prea obositi pt a merge pe jos. O experienta pe care au savurato din plin.....distractia fiind asigurata de 5 baietii de cartier cu un strop de sange in alcool si un telefon mobil ( probabil Nokia doar de aia au fabricuta acolo ) si ceva melodii de a lu Guta ( am scris cu litera mare sa nu se considere lipsa de respect ) . O prima impresie total aiurea pentru un oras ca si Clujul dar vorba aia orice padure are uscaciunile ei. Intr-un oras cu atata cultura fix un grup de neo-manelisti-betivi au trebuit sa vada C si V .

Cu restul povesti promit sa revin maine ca de aicea treaba se complica un pic.........pana atunci bafta.

Astazi am descoperit o alta tara in interiorul Romaniei.Cum?? Simplu am fost cu bunicul meu la un concert simfonic. O experienta unica am descoperit oamenii care nu injura si scuipa seminte , copii care vin din placere si probabil habar nu au ce e aia manea si bla bla care nu e emo si nu au telefoane de 72163562537 de euro si freze intergalactice care nu pun accentul pe toale si pe masina lu mamica luata din garaj fara sa stie ea.

Acuma sa vorbim un pic si de muzica ca asa e frumos.....prima data eram WTF nici macar nu e sala plina ( era primul meu concert simfonic ) asta inseamna ca muzica e slaba ?? Eiiii spre bucuria mea nu a fost deloc asa.....chiar daca sala nu a fost plina muzica a fost exceptionala.
S-a inceput frumos cu 3 Dansuri grecesti si aveam senzatia ca sunt in filmul Troia parca asteptam de undeva sa sara Ahile si sa imparta pumni in stanga si in dreapta....eram pur si simplu uluit de ce loc magic se afla in Targu Mures si eu am aflat de el abia la 19 ani.
Apoi a urmat un concert pentru pian si orchestra....la pian fiind Giorgos Konstantinou fiind dirijat de catre maestrul Romeo Rimbu.....muzica exceptionala din nou pasiunea pe care o punea Giorgos atunci cand atingea clapele pianului mimica cum i se schimba eram din nou uluit....Muzica aducea un pic a Tom&Jerry dar era absolut superba. La finalul acestei parti lumea a inceput sa il aplaude pe Giorgos au fost cred ca 2 minute bune de aplauze...apoi Giorgos iese de pe scena si toata sala incepe sa aplaude tam-tam tam-tam tam-tam Giorgos reintra inapoi pe scena facand o plecaciune catre public acest ritual se repeta cam de 3 ori terminandu-se cu un ropot de aplauze. Eram absolut fascinat.....fara cuvinte........A urmat o scurt pauza.....Si ultima parte a fost Simfonia nr 4 in fa minor de Ceaikovski......din nou orchestra a interpretat magistral publicul multumind la final intr-un cor de aplauze.

Pe langa toate cele enumerate mai sus azi am vazut o fiinta care mi-a dat viata peste cap....nu ii stiu numele mai bine zis nu stiu absolut nimica despre ea doar ca , canta foarte bine la violoncel. Din prima secunda cand am zarito am ramas hipnotizat de ea......o rochie lunga neagra un par blond lung...un gat superb care atragea cred ca toate privirile sau cel putin privirea mea fara sa aiba vreun diamant atarnat de el sau un tatuaj.....eram pur si simplu fermecat de aceasta fiinta ( zic fiinta pentru ca inca mi se pare ireal ) . Am avut norocul sa stau in al 6 rand fix in fata ei...si am putut sa ma bucur de fiecare zambet pe care il arunca in sala....am putut sa ma bucur de ochi ei.....sa ii observ degetele lungi cum ciupesc corzile violoncelului.....sa ii admir gatul lung....parul care ii cadea pe o parte.....parca era un vis o fata morgana.....In pauza am avut sansa sa ii admir simplitatea cand a trecut pe langa mine in drum spre baie....nici o urma de machiaj si totusi o frumusete cum rar am mai vazut....un zambet impecabil pe care il arata tuturor.

Au fost 2 ore in care am uitat de orice problema , am uitat de aiesec de toate grijile si chestile ce trebuiau facute , am uitat ca sunt in Romania......am fost parca in alta lume o lume de vis.

Partea buna e ca in orice marti sau joi pot sa ma duc in acea lume de vis fara sa am nevoie de visa.
Acum ma culc cu gandul la EA si la acea tara de vis si la urmatoarea mea vizita in acea tara.

Astazi in timp ce lipeam afise pentru recrutarea AIESEC ( na fac si eu promovare intratii in @ ) am dat peste un afis la caminul 2 de la Medicina. Dupa cum se vede si in imaginea de mai sus e foarte clar ce ofera nenea/tanti.

Aaaaa inainte sa se apuce vreo fata/femeie sa imi scoata matele intr-un acces de furie cu cutitul de uns paine calm down ( schema mea de calmare care o stiti puteti sa o faceti ) si cititi pana la capat.

Prima data cand am vazut afisul eram....frate ce tare iti dai seama poti sa cumperi un creier.....ma gandeam sa il cumpar pentru mine sa ma fac dual core sa devin mai analitic decat is :)). Apoi m-am gandit oare Ciomu vinde ceva ???

Acuma sa trec la partea pe care pe unele o sa le deranjeze va zic de acuma NU IMI PASA. Ma gandeam frate asta e cel mai tare cadou pe care poate un barbat sa il faca la o femeie de 8 Martie mai ales daca e blonda. Si inainte sa incepeti sa ziceti ce misogin ( cauta pe gugal explicatia blondo ) ascultati un pic sau cititi :

Cate mame nu sunt care fac 10 copii si dupaia mor de foame.......cate mame nu is incurajeaza fetele sa mearga la produs......cate mame nu isi bat copii............cate mame nu fac un avort........cate mame sunt care habar nu au cum sa creasca un copil si il lasa la bunici.....cate mame nu isi abandoneaza copii la 2 zile de la nastere.....cate mame nu beau si fumeaza cand sunt gravide.....cate mame nu isi vand copii pe 300 de euro......cate fete nu fac un copil la 14 ani........cate fete se duc la produs......cate fete se lasa de scoala de mici doar pentru a merge in Italia la muncit........cate fete nu o sug aiurea pentru a avea masina , toale , banii si altele....la toate de 8 Martie v-as face cadou un creier in speranta ca e mai bun ca cel de acuma.

Dar probabil ar fi aiurea daca as critica doar femeile/fetele si nu as pomeni si de barbati/baietii :

Cati barbatii nu isi bat sotiile.......cati barbati.......nu isi violeaza fica , mama , soacra , sora.......cati barbati nu isi rup in bataie copii pentru ca plang prea tare sau ca nu aduc destui banii de la cersit......cati barbati nu isi vand copii , nevestele.....cati barbati nu isi obliga sotiile , fetele sa se prostitueze.....cati barbati nu is proxeneti.........cati barbati nu violeaza.........cati barbati nu isi baga tot salariu la jocurile mecanice si apoi se sinucid pentru ca au datorii.....cati barbati ajung in puscarie pentru ca au furat ceva.........cati barbati din puscarie nu ajung femeia cuiva........si pentru barbati cadoul e la fel un creier cu speranta ca e mai bun decat actualul.

Si ca si concluzie daca cunoasteti vreo persoana care sa aiba probleme descrise mai sus.....sunati la numarul afisat pe ecran....

Ahhhhhh 1 martie prima zi de primavara ( tot asa aud ) dar nu simt....zapada inca mai incearca sa mai ascunda gropile si gunoaiele unora.Stateam si ma gandeam azi ca inca nu am dat nici macar un martisor ( rusine mie ) de fapt is chiar bucuros ca nu adopt si eu moda asta cu "martisor" transformat in parfum , inele , cercei , bratari , si alte fleacuri , sau mai rau un martisor online....totul se face online la drq....cumperi online , platesti online , martisor online , felicitari online, pana unde drq se va ajunge cu online-ul asta??
Unde a disparut oare copilul din mine care statea o ora sa lucreze la o felicitare si se chinuia sa faca un martisor .....oare e chiar asa important sa daruiesti un martisor incat stai jumatate de ora sa vezi care e mai scump , cu model mai complicat , cu mai multe chestii tresti......sau gestul nu mai conteaza deloc si acuma se pune pret doar pe cati banii ai dat pe el??
Imi aduc aminte ce fericita era mama cand veneam acasa cand eram mic cu o felicitare si un martisor facut de mine cat de bine ma simteam si eu......acum ce farmec are sa mai cer 4-5 lei doar ca sa ma duc la primu tigan care sta la colt sa iau un martisor si apoi sa il dau inapoi......
Daca mai zic ca e si criza financiara....pai singura solutie e sa caut martisoarele de anu trecut si sa le dau iarasi si anu asta......
Acuma sa revenim la vestitori primaveri unde sunt pasarile , ghiocei si toate cele.....drq stie acuma ne vestesc primavara zecile de tiganii care stau pe la colturi cu ghiocei......de unde drq au tiganii astia atatia ghiocei nu stiu incep sa cred ca in Valea Rece e o rezervatie de ghiocei sau ceva au sere sau ii cloneaza.......ca pe carduri ca altfel nu imi explic.

Si asa in incheiere de 1 Martie ziua femei materialiste ( trebuie sa precizez ca mai sunt si exceptii ca daca nu ma trezesc cu tigai , sucitoare si alte obiecte de bucatarie peste cap ) un traditional La multi Ani!!!.


P.S. : pentru toate rapandulele care asteapta sa primeasca ceva azi de la D&G , Gucci si toate cele care isi doresc bratari , lanturi , cercei din aur de 24 de k si diamante.....sau o cheie de la o masina mai scumpa asa sau ceva blanuri le doresc un traditional Sloboz.

Despre mine

Fotografia mea
Sometimes I pretend to be normal. But it gets boring. So I go back to being me :)

My to do list :

  • Watch Ronnie O'Sullivan playing snooker live
  • A walk trough Hyde Park
  • Go to a U2 concert
  • Visit Arlington
  • Visit UK
  • Play snooker
  • See one Wimbledon final live
  • Visit Tibet
  • Visit Africa
  • Have a husky
  • Learn how to play the piano
  • Learn how to play the guitar
  • Visit Auschwitz
  • Horse riding

Citesc cu placere:

Persoane interesate